DTP en ontwerp | Ontwerp en opmaak boek Vormgeving brochure Young Impact

Brochure ontwerp.

Een professioneel ontwerp maakt het verschil.

Als grafisch ontwerper krijg ik regelmatig het verzoek of ik een professionele brochure of flyer kan ontwerpen. Een krachtige vormgeving van een brochure kan heel effectief zijn om de potentiële klant te bereiken. Daarnaast is het een goede vorm om de visie van de onderneming te vatten in een grafisch ontwerp. Beeld spreekt tenslotte veel meer tot de verbeelding dan alleen tekstuele content.

ROGIER-Grafisch-ontwerper-brochure-gevouwen-flyer

Brochure ontwerp met karakter.

Ontwerp met een eigen karakter.

Een brochure kan heel veel verschillende vormen hebben als het om de vormgeving gaat. Staand, liggend of vierkant en de afmeting is ook bepalend voor het uiteindelijk ontwerp. Om een brochure een eigen karakter te geven adviseer ik als ontwerper dan ook om af te wijken van standaard formaten. Dit geeft de brochure net dat beetje extra waardoor hij opvalt. Hierdoor is de kans groot dat een lezer de brochure ook echt gaat bestuderen.

ROGIER-Grafisch-ontwerper-brochures-flyers

Ontwerp naar drukwerk.

Van brochure ontwerp naar drukwerk.

Na de ontwerp fase is het fijn als de brochure ook klaar is om naar de drukker te gaan. Ik lever altijd drukklare brochures af met daarbij alle specificaties die een drukkerij nodig heeft om de brochure ook in print uit te voeren. Naast het afleveren van een drukklare brochure is het ook mogelijk om de begeleiding van het drukwerk te verzorgen. Ik zorg er dan voor dat de brochure bij de drukker komt en dat de brochure geheel verpakt bij u op locatie wordt afgeleverd.

Meer over mijn werkwijze.

Ontwerp-brochure-naar-print

Interactieve brochure.

Ontwerp interactieve brochure.

Het ontwerpen van een brochure voor digitale toepassingen is steeds belangrijker geworden. Naast een gedrukte brochure is het belangrijk dat je de brochure ook via digitale middelen kan aanbieden. Het is dus ook mogelijk om een brochure te ontwerpen die is afgestemd voor weergave op digitale schermen. Hierbij hou ik in het vormgeving rekening met de weergave van de brochure op een 16:9 verhouding. In het ontwerp kunnen we dan mooi gebruik maken van interne navigatie buttons zodat het voor de gebruiker eenvoudig wordt om door de brochure te bladeren. In de meeste gevallen ontwerp ik zowel een brochure voor print en daarnaast een interactieve variant, zodat alle doelgroepen bereikt kunnen worden.

Ontwerp-interactieve-brochure-Tablets
Ontwerp-interactieve-brochure

Grafisch ontwerp.

Naast brochures ontwerp ik uiteraard nog veel meer. Denk hierbij aan logo’s, huisstijlen, flyers, boeken en magazines. De mogelijkheden zijn enorm.

Meer over grafisch ontwerp.

Ook DTP en opmaak.

Naast mijn ontwerp projecten verzorg ik ook professioneel DTP en opmaakwerk. Of het nu gaat om het opmaken van een boek, brochure of magazine.

Meer over DTP en opmaak.

Contact.

Ben je op zoek naar een professioneel ontwerp van een brochure? En wil je hierover sparren of gewoon eerst wat meer informatie neem dan gerust even contact op. Dit kan via het contactformulier hieronder of neem contact op via 0614912290.

ROGIER-Grafisch-ontwerper-vianen-utrecht-logo