Wie is de ontwerper.

Mijn achtergrond.

Mijn naam is Rogier Stoel en ik ben grafisch ontwerper uit Vianen (Utrecht). In 2006 ben ik afgestudeerd als grafisch ontwerper aan het Grafisch Lyceum in Utrecht. Net na mijn studie ben ik binnen verschillende studios werkzaam geweest als ontwerper, vormgever en DTP’er. In 2013 heb ik besloten om voor mijzelf te gaan werken als freelance vormgever.

De afgelopen jaren heb ik aan een zeer grote verscheidenheid aan projecten gewerkt. Zo ben ik werkzaam voor grote opdrachtgevers en werk ik nauw samen met hun marketingafdelingen om mooie creatieve concepten te bedenken en uit te werken. Zoals bijvoorbeeld het ontwerp van brochures, huisstijlen, logo’s, flyers, posters en interieur visualisaties Daarnaast vind ik het ook altijd leuk om de wat kleine bedrijfje (of starters) te helpen met een hun ontwerpen en vormgeving. Naast alle creatieve projecten werk ik ook regelmatig aan boekproducties. Hierbij gaat het om DTP en opmaak werkzaamheden of een combinatie van het ontwerpen en de opmaak van het boek.


Naast het vormgeven.

Andere bezigheden.

Naast mijn werk als ontwerper heb ik ook nog een gezellig gezinsleven. Inmiddels ben ik een trotse vader van 2 meiden en woon ik samen met mijn vrouw en kids in het pittoreske dorpje Vianen (Utrecht). Verder ben ik een enorme muziek liefhebber en zit regelmatig met mijn gitaar op schoot, even mijn creatieve spinsels te rangschikken. Daarnaast speel ik in een band en proberen we elke 2 weken bij elkaar te komen voor een oefensessie. Doordat ik een vrij statisch beroep heb als grafisch vormgever probeer ik ook elke week even met een groep te gaan basketballen zodat ik toch nog wat in beweging kom.


Contact.

Als er vragen zijn of je wilt graag even sparren of kennismaken neem dan gerust even contact op. Dit kan via het contactformulier hieronder of neem contact op via 0614912290.


ROGIER-Grafisch-ontwerper-vianen-utrecht-logo