Menukaarten.

OPDRACHT.

Ontwerp menu- en wijnkaart

ONTWERP KEUZE.

Ontwerp, typografie, beelden, vormgeving

MEDIA.

Drukklare menukaarten

Ontwerp en vormgeving menukaarten.

Ontwerp en vormgeving menukaarten voor restaurant het Raadhuis.

Voor het restaurant Het Raadhuis in Vreeswijk heb ik hun interne uitstraling mogen ontwerpen. Ik kreeg als grafische vormgeven de vrije hand en heb mij laten inspireren door nieuwe styling van het interieur die het restaurant op dat moment aan het doorvoeren was.

Aan mij werd dus gevraagd of ik een ontwerp kon vormgeven dat mooi aansluit bij hun nieuwe look. Fris en modern, maar tegelijkertijd ook heel vriendelijk en toegankelijk. Dat waren eigenlijk mijn uitgangspunten voor het ontwerp van hun nieuwe menukaart. Daarbij komen er veel planten en bloemen terug in de styling van het restaurant dus dit heb ik ook terug laten komen in het ontwerp. Naast de diner- en lunchkaart heb ik ook nog een aparte wijnkaart ontworpen. Deze heb ik een contrasterende zwart/wit uitgevoerd zodat deze geheel z’n eigen karakter krijgt.

Ontwerp-vormgeving-menukaart
Ontwerp-vormgeving-menukaar-en-wijnkaartt
Ontwerp-vormgeving-menukaar-en-wijnkaartt

Contact.

Ben je op zoek naar een ontwerp van een menukaart of brochure? En wil je hierover sparren of gewoon eerst wat meer informatie neem dan gerust even contact op. Dit kan via het contactformulier hieronder of neem contact op via 0614912290.

ROGIER-Grafisch-ontwerper-vianen-utrecht-logo