Altran boek.

OPDRACHT.

Ontwerp van afstudeer boek human resources

ONTWERP KEUZE.

Ontwerp, typografie, fotografie, vormgeving en het drukwerk

MEDIA.

Gedrukte boeken met een oplage van 250 exemplaren

Ontwerp en vormgeving boek.

Ontwerp en vormgeving boek voor Altran Nederland.

Voor Altran Nederland heb ik een boek ontworpen dat een bundeling is van een serie afstudeeropdrachten. Ik ben als grafisch ontwerper helemaal vrij gelaten van betreft de vormgeving en het uiteindelijke formaat.

Dit boek wordt gebruikt op universiteiten om technische mensen en kennis te werven. Voor de uitstraling en vormgeving kreeg ik de vrije hand en ik mocht zelf op zoek naar de juiste vorm om alles aansprekend weer te geven. Bij de ontwerp van het boek moest ik rekening houden met de specifieke doelgroep die Altran hiermee wilt bereiken. De vormgeving moest uiteraard passen binnen de totale huisstijl van Altran Nederland, maar ik kreeg alle ruimte om hier mijn eigen draai aan te geven. Naast het grafische ontwerp heb ik ook het drukwerk mogen verzorgen.

Vormgeving-en-ontwerp-omslag-Atran-afstudeer-boek-thumb4
Vormgeving-en-ontwerp-Atran-afstudeer-boek-thumb2
Vormgeving-en-ontwerp-Atran-afstudeer-boek-thumb3
Vormgeving-en-ontwerp-Atran-afstudeer-boek-thumb1

Contact.

Ben je op zoek naar een ontwerper voor een boek of brochure? En wil je hierover sparren of gewoon eerst wat meer informatie neem dan gerust even contact op. Dit kan via het contactformulier hieronder of neem contact op via 0614912290.

ROGIER-Grafisch-ontwerper-vianen-utrecht-logo