Gradoen brouwerij.

OPDRACHT.

Ontwerp logo en labeling van de bier soorten

ONTWERP KEUZE.

Ontwerp, typografie, illustraties en de vormgeving

MEDIA.

Logo ontwerp en drukklare bestanden voor de labeling

Ontwerp biermerk en labeling.

Ontwerp en vormgeving logo en labeling biermerk Gradoen.

Voor het nieuwe biermerk en Brouwerij Gradoen, uit de maasheggen streek, heb ik een uitstraling ontworpen. De opdracht was helder, ambachtelijk en tegelijkertijd ook stoer en modern. Ik heb de totale vrije hand gekregen wat betreft de vormgeving en ontwerpen en ben op zoek gegaan naar het spanningsveld dat ontstaat als je traditioneel samenvoegt met hip.

De eerste uitdaging zat hem uiteraard in het ontwerpen van een krachtig beeldmerk dat goed bij het merk en filosofie van Gradoen past. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om het beeldmerk geheel uit te voeren in het zwart (of in het diapositief). Hierdoor komt het logo krachtig naar voren. Zeker in combinatie met de hippe kleuren die gebruikt zijn voor de verschillende soorten. Hierdoor stappen we direct uit de comfortzone en ontstaat er een spanningsveld. Het blijft me altijd verbazen wat kleurkeuze kan betekenen voor een grafisch ontwerp. Uiteindelijk zijn er labels ontworpen voor een Gradoen Tripel, IPA, Black IPA en een Weizen Bok. Proost!

Ontwerp-vormgeving-huisstijl-logo
Gradoen-vormgeving-beelmerk-labels
Gradoen-onwerp-vormgeving-logo

Contact.

Ben je op zoek naar ontwerp voor een logo of huisstijl? En wil je hierover sparren of gewoon eerst wat meer informatie neem dan gerust even contact op. Dit kan via het contactformulier hieronder of neem contact op via 0614912290.

ROGIER-Grafisch-ontwerper-vianen-utrecht-logo