Noodliften.nl

OPDRACHT.

Ontwerp huisstijl, brochure, banners, interactieve brochure

ONTWERP KEUZE.

Ontwerp, fotografie en interactieve navigatie

MEDIA.

Brochure, drukwerk, Interactieve pdf

Ontwerp brochure en huisstijl.

Ontwerp nieuwe huisstijl en brochure Noodliften.nl.

Voor Noodliften.nl heb ik een nieuwe huisstijl mogen ontwerpen die het bedrijf een professioneel uiterlijk geeft. We zijn nu druk bezig om deze huisstijl in z’n geheel uit te rollen binnen de organisatie. Denk hierbij aan een brochure, banners, bestickeringen en stationary.

Na het afronden van het ontwerp van de nieuwe huisstijl heb ik een nieuw ontwerp vormgegeven een nieuwe corporate brochure. Een professionele en betrouwbare uiterlijk was een belangrijk uitgangspunt voor de uitstraling. Daarbij hebben we gebruik gemaakt van nieuwe fotografie zodat alles mooi aansluit bij de nieuwe vormgeving. Een krachtig ontwerp valt of staat, naast de juiste invulling van de typografie, bij de juiste professionele fotografie. Noodliften.nl is verhuist naar een geheel nieuw pand en ter gelegenheid hiervan heb ik een interactieve uitnodiging ontworpen. De uitnodiging is een interactieve pdf geworden die ze dus digitaal kunnen verspreiden onder hun klantenbestand. Naast alle grafische ontwerpen heb ik ook het drukwerk begeleid en verzorgt.

Noodliften.nl-vormgeving-borchure-omslag
Noodliften.nl-vormgeving-brochure-binnenwerk2
Noodliften.nl-vormgevinginteractieve-brochure

Contact.

Ben je op zoek naar een ontwerper voor een brochure, logo of huisstijl? En wil je hierover sparren of gewoon eerst wat meer informatie neem dan gerust even contact op. Dit kan via het contactformulier hieronder of neem contact op via 0614912290.

ROGIER-Grafisch-ontwerper-vianen-utrecht-logo