Ontwerpen Young Impact.

OPDRACHT.

Ontwerpen studie- en promotiematerialen

ONTWERP KEUZE.

Ontwerp, typografie, fotografie, video-edits en vormgeving

MEDIA.

Zowel offline media als digitaal

Ontwerp studie- en promotiemateriaal.

Het ontwerp van een studie- en promotiematerialen voor jongeren organisatie Young Impact.

Voor de educatieve jongeren organisatie Young Impact heb ik de grafische ontwerpen verzorgt van de doorvertaling van hun producten waarmee ze naar buiten communiceren. De vormgeving moest goed aansluiten bij de jongere doelgroep die Young Impact wil bereiken.

Young impact wil jongeren (middelbare scholieren) inspireren en aanzetten om de een positieve invloed op de wereld te hebben. Het was daarom ook heel belangrijk dat de grafische ontwerpen de jongeren krachtig aanspreek en aansluit bij hun belevingswereld. Naast dat de vromgeving fris en hip oogt, moet het ook helder en duidelijk communiceren. In de huisstijl van Young Impact maken we gebruik van een aantal krachtige steunkleuren die allemaal een andere betekenis hebben. Dit in combinatie met sterke typografie en de schuine plaatsing van soms tekstkaders en fotografie geeft een energiek geheel. Ik heb o.a. een uitgebreide brochure (zowel interactief en offline), posters, flyers, studie materiaal, teaser animatie en enkele canvas tassen voor ze ontworpen.

Vormgeving-spread-Young-Impact-brochure
Young-Impact-digitale-interactieve-brochure-thumb
Vormgeving-brochure-young-impact
Vormgeving-posters-Young-impact
Ontwerp-vormgeving-posters-Young-impact
Young-Impact–vormgeving-tas

Contact.

Ben je op zoek naar een brochure ontwerp? En wil je hierover sparren of gewoon eerst wat meer informatie neem dan gerust even contact op. Dit kan via het contactformulier hieronder of neem contact op via 0614912290.

ROGIER-Grafisch-ontwerper-vianen-utrecht-logo