NIKE All-Star Event.

OPDRACHT.

Ontwerp Nike All-Star Foodcorners

ONTWERP KEUZE.

Ontwerp, typografie, fotografie, mockups en vormgeving

MEDIA.

Signing van de foodcorners

Ontwerp Nike All-Star Event Foodcorners.

Het ontwerpen en vormgeven van de foodcorners voor het Nike All-Star Event.

In samenwerking met Hutten, heb ik voor Nike, de grafische ontwerpen mogen verzorgen voor de foodcorners op het Nike All Star Event. De vormgeving uiteraard geheel in de stijl en look en feel van Nike.

Op het event werden verschillende foodcorners ingericht om een ruim aanbod aan gerechten te serveren aan de bezoekers. Deze foodcorners moesten qua vormgeving perfect passen binnen het concept van Nike en dit was ook de grote uitdaging. De basis van de ontwerpen maken krachtig gebruik van fotografie en beeld in combinatie met sterke typografie. Daar ligt het geheim van de look en feel van de vormgeving binnen Nike. Uiteindelijk heb ik de vormgeving gedaan voor in totaal 6 foodcorners. o.a. een Curry- en kipcorner en een Seafoodbar. Helaas heb ik de gerechten zelf niet meer kunnen proeven.

Design-vormgeving-Foodcorners-Nike-Event
Vormgeving-Ontwerpen-Foodcorners-Nike-Event
Design-vormgeving-Foodcorners-Nike-Event-overzicht

Contact.

Ben je op zoek naar een brochure ontwerp? En wil je hierover sparren of gewoon eerst wat meer informatie neem dan gerust even contact op. Dit kan via het contactformulier hieronder of neem contact op via 0614912290.

ROGIER-Grafisch-ontwerper-vianen-utrecht-logo