Apple interactieve brochure.

OPDRACHT.

Ontwerp Apple brochure

ONTWERP KEUZE.

Ontwerp, typografie, fotografie, vormgeving en interactieve elementen

MEDIA.

Interactieve pdf

Ontwerp interactieve brochure.

Ontwerp van een interactieve brochure voor Apple.

Voor Apple, in samenwerking met Studio Joost Gijzel, heb ik een interactieve brochure ontworpen. Voor mij als grafisch ontwerper de taak om het Apple gevoel te vertalen naar dit redelijk informatieve document.

Door de ontwikkeling rondom het Covid-19 virus was er behoefte vanuit Apple om een instructie brochure te laten ontwerpen voor zorginstanties. Dit met als doel de aanbesteding van digitale zorg met behulp van de Apple Ipad. Belangrijk uitgangspunt voor de vormgeving was uiteraard de uitstraling van Apple. Deze is kort samengevat, minimalistisch en in balans. Veel gebruik van wit in combinatie met een sterke typografie en beeld. Uiteindelijk heb ik een interactieve pdf ontworpen waarin deze balans goed naar voren komt en ook met interactieve elementen zodat de gebruiker met een simpele muisklik door het document kan springen. Bedankt weer voor de fijne samenwerking Joost!

Ontwerp-interactieve-brochure-apple
Vormgeving-interactieve-brochure-apple
Apple-Vormgeving-Interactieve-pdf-SET-Covid19-brochure
Apple-Vormgeving-Interactieve-brochure-Close

Contact.

Ben je op zoek naar een brochure ontwerp? En wil je hierover sparren of gewoon eerst wat meer informatie neem dan gerust even contact op. Dit kan via het contactformulier hieronder of neem contact op via 0614912290.

ROGIER-Grafisch-ontwerper-vianen-utrecht-logo