De Motivatie gids.

OPDRACHT.

Ontwerp van het boek De Motivatie gids

ONTWERP KEUZE.

Typografie, fotografie, vormgeving, ontwerp en dtp

MEDIA.

Boek en omslag ontwerp

Ontwerp boek de motivatie gids.

Het ontwerp en opmaak van het boek de Motivatiegids voor Mykillerbodymotivation.

Voor Mykillerbodymotivation het grafisch ontwerp mogen verzorgen het boek De Motivatie gids. Aan mij als grafisch ontwerper de opdracht om dit boek zo te ontwerpen dat het energie en fitheid uitstraalt. Voor het ontwerp van een professioneel boek zijn naast creatieve vaardigheden ook technische DTP vaardigheden van groot belang.

In dit boek geeft Fajah Laurens gezondheid tips in combinatie met fitness programma’s, om fit en vitaal door het leven te gaan. Na de enorme hit van van het boek Mykillerbody is deze gids ontworpen als ondersteunend middel bij een Speciale weegschaal die Mykillerbodymotivation aanbiedt via hun webshop. Het ontwerp moest herkenbaar aanvoelen en goed aansluiten bij de eerdere uitgegeven boeken. Een goed leesbare typografie, fris qua uitstraling en uiteraard krachtig beeld zodat het een mooi geheel wordt dat de doelgroep aanspreek. Na het bepalen van de uitstraling heb ik met behulp van professionele dtp technieken een gebalanceerd boek af kunnen leveren. Een boek dat zo ontworpen is dat je er bijna energie van krijgt.

Ontwerp-vormgeveing-opmaak-boek-Faya-Laurens
Ontwerp-boek-de-motivatie-gids
Ontwerp-dtp-boek-de-motivatie-gids
Ontwerp-vormgeveing-opmaak-boek-Faya-Laurens-omslag

Contact.

Ben je op zoek naar een ontwerper met DTP vaardigheden? En wil je hierover sparren of gewoon eerst wat meer informatie neem dan gerust even contact op. Dit kan via het contactformulier hieronder of neem contact op via 0614912290.

ROGIER-Grafisch-ontwerper-vianen-utrecht-logo