Brainport Smart Mobility.

OPDRACHT.

Ontwerp van interactieve brochure

ONTWERP KEUZE.

Ontwerp, typografie, fotografie en interactieve navigatie

MEDIA.

Interactieve pdf

Ontwerp interactieve brochure.

Ontwerp van een interactieve brochure van het project Brainport Smart Mobility.

Voor XTNT, in samenwerking met provincie Zuidoost-Brabant, heb ik een interactieve brochure ontwerp verzorgt. Deze brochure is onderdeel van het Brainport Smart Mobility en bevat een gedragsveranderingsstrategie verzorgt door XTNT.

Het doel van deze interactieve brochure was een professionele vormgeving te combineren met een gebruiksvriendelijkheid die een interactieve pdf kan bieden. Aan mij als grafisch ontwerper dus de opdracht om een krachtige vorm neer te zetten en deze vervolgens door te vertalen naar een overzichtelijk geheel in de vorm van een interactieve pdf. In de pdf zitten voor doorverwijzingen verwerkt naar bijlages en praktijkvoorbeelden. Door gebruik te maken van innovatieve navigatie buttons kan de gebruiken eenvoudig door klikken naar een bijlage en vervolgens weer terug gaan naar het hoofdartikel. Het is een gepuzzel geweest, maar het heeft uiteindelijk een mooi resultaat opgeleverd.

XTNT-vormgeving-interactieve-pdf-thumb2
XTNT-vormgeving-interactieve-pdf-thumb1
XTNT-vormgeving-interactieve-pdf

Contact.

Ben je op zoek naar een brochure ontwerp? En wil je hierover sparren of gewoon eerst wat meer informatie neem dan gerust even contact op. Dit kan via het contactformulier hieronder of neem contact op via 0614912290.

ROGIER-Grafisch-ontwerper-vianen-utrecht-logo