Bright Bazaar.

OPDRACHT.

Opmaak en DTP Boek Bright Bazaar

ONTWERP KEUZE.

DTP, opmaak en drukklaar maken

MEDIA.

Drukklare bestanden gereed voor taalwissel

DTP en opmaak boek.

DTP en opmaak van het boek Bright Bazaar.

In opdracht van vertaalbureau Textcase, heb ik voor uitgeverij Lannoo de Engelse internationale uitgave mogen opmaken van het interieur boek Bright Bazaar. Hierbij zijn professionele dtp vaardigheden erg van belang.

Vanuit het Textcase krijg ik de Engelse vertaling van de content aangeleverd. Aan mij dan de opdracht om deze te verwerken in de bron bestanden van de Nederlandse versie. Het gaat hierbij dus om het opmaken van de spreads binnen het stramien van de oorspronkelijke uitgave. Altijd weer een uitdaging om alles goed passend te krijgen en ook de zwart- en de kleurlagen goed van elkaar te scheiden. Hier zijn professionele technische dtp vaardigheden voor nodig om het boek ook drukklaar voor de taalwissel bij de drukker af te kunnen leveren. Ook heb ik meteen weer van interieurtips opgedaan door het verwerken van dit mooie boek. Bedankt Textcase voor de fijne samenwerking!

Ontwerp-opmaak-omslag-boek-bright-bazaar
Ontwerp-opmaak-omslag-boek-bright-bazaar-dicktbij
Opmaak-dtp-boek-bright-bazaar
Opmaak-dtp-boek-bright-bazaar-open

Contact.

Ben je op zoek naar een ontwerper met DTP vaardigheden? En wil je hierover sparren of gewoon eerst wat meer informatie neem dan gerust even contact op. Dit kan via het contactformulier hieronder of neem contact op via 0614912290.

ROGIER-Grafisch-ontwerper-vianen-utrecht-logo