Boek Pure and Simple.

OPDRACHT.

DTP en opmaak boek Pascale Naessens

ONTWERP KEUZE.

DTP, opmaak, taalwissels en drukklaar maken

MEDIA.

Drukklare bestanden gereed voor taalwissel

DTP en opmaak boek.

DTP en opmaak van het boek van Pascale Naessens Pure and Simple.

Voor Belgisch best verkopende auteur Pascale Naessens, heb ik haar Engelse uitgave van haar kook- en lifestyleboek Nog Eenvoudiger mogen opmaken. Technische dtp vaardigheden zijn essentieel voor een professioneel resultaat. Inmiddels ben ik ook al druk bezig met de opmaak van haar 2e boek.

In wederom weer een hele fijne samenwerking met Textcase heb ik de nieuwe opmaak van Pure and Simple mogen opzetten. Vanuit Textcase heb ik alle Engelse vertalingen ontvangen en aan mij dan de taak deze op een professionele manier te verwerken in een opmaak voor de Engelse uitgave. Inmiddels ben ik ook bijna klaar met haar 2e boek een deze ligt binnenkort in de winkels. De opmaak moet op professioneel verzorgt worden en vraagt om goede technische dtp vaardigheden. Naast deze Engelse uitgave heb ik ook een kleine brochure ontworpen met daarin een Chinese versies de recepten. Ik weet weer genoeg hoe ik gezond door het leven kan na het verwerken en lezen van al deze heerlijke recepten.

opmaak-dtpboek
opmaak-dtp-kookboek-pascale-naessens-spread
opmaak-dtp-kookboek-omslag-Pure-and-simple-pascale-naessens
opmaak-dtp-kookboek-spread-kookboek-pascale-naessens

Contact.

Op zoek naar een DTP-er voor een boek of magazine? En wil je hierover sparren of gewoon eerst wat meer informatie neem dan gerust even contact op. Dit kan via het contactformulier hieronder of neem contact op via 0614912290.

ROGIER-Grafisch-ontwerper-vianen-utrecht-logo